Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: LUMINA CREDINŢEI Duminică, 05 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Actualităţi

24 Februarie 2016
Vizualizari: 1404
Comentează add

VH2, una dintre trupele legendare ale Romaniei care ne-a oferit de-a lungul timpului piese nemuritoare, revine cu un nou single de o sensibilitate cutremuratoare.

Gabriel Cotabita revine alaturi de VH2 si lanseaza o piesa emotionanta Gabriel Cotabita revine alaturi de VH2 si lanseaza o piesa emotionanta - Conține video

radio-romania-actualitati

Foto: Alexandru Dolea

Gabriel Cotabita revine alaturi de VH2 si lanseaza o piesa emotionanta - “Dor de voi”

VH2, una dintre trupele legendare ale Romaniei care ne-a oferit de-a lungul timpului piese nemuritoare, revine cu un nou single de o sensibilitate cutremuratoare: “Dor de voi”.

Este prima piesa inregistrata de Gabriel Cotabita alaturi de VH2 dupa evenimentul nefericit de anul trecut.

“Dor de voi” este scrisa de Mihai Pocorschi in urma cu doi ani, insa nu a mai fost lansata atunci din cauza lucrului intens pentru materialul “VH2 – Live in Garaj”.

Piesa, insa, odata cu trecerea timpului, a capatat un sens si mai profund. “Am descoperit cu surpriza ca versurile aveau o rezonanta aproape profetica si am hotarat in perioada noiembrie-decembrie, sa o producem”, a declarat Mihai Pocorschi.

Artistul a adaugat ca “Dor de voi” e incarcata de o emotionalitate aparte, “este un cantec despre o calatorie lunga si initiatica si despre forta de nebanuit a iubirii in vietile noastre”.

“Dor de voi” marcheaza un moment special pentru VH2, in care se reconecteaza cu publicul sau, lucru accentuat de Mihai Pocorschi: “Piesa relateaza o poveste care se cerea spusa si de aceea am decis sa o impartasim cu publicul nostru.”


Etichete Gabriel CotabitaVH2piesa emotionantaDor de voi

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live