Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: 100% MUZICĂ Joi, 25 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ina Chelan

9 Februarie 2020
Vizualizari: 1978
Comentează add

Lufthansa şi Deutsche Bahn îşi avertizează călătorii privind posibile anulări de curse

Furtuna Sabine ajunge şi în Germania

ina-chelan

 

Meteorologii germani spun că furtuna Sabine va ajunge în această după amiază, aducând furtuni parţial severe la nivel naţional, iniţial în nord şi apoi în centru cu rafale de uragan.

Lufthansa a  anunţat deja anularea unor zboruri până marţi, iar compania feroviară Deutsche Bahn se aşteaptă la perturbări considerabile în traficul regional şi pe distanţe lungi.

Şi alte state europene au luat măsuri în aşteptarea furtunii Sabine. Autorităţile olandeze au cerut şoferilor să nu conduca remorci şi rulote. În plus, jocurile de campionat programate astăzi în fotbalul belgian şi olandez au fost anulate. La fel şi în cazul Cupei Mondiale de sărituri cu schiurile din landul german Hessa, scrie cotidianul german "Der Spiegel".

Furtuna Sabine ajunge pe continent din Norvegia, unde până mâine la prânz sunt în vigoare coduri roşu şi portocaliu de condiţii meteorologice severe, cu ninsori puternice (stratul de zăpadă poate depăşi 40 de centimetri), viscol şi vânt (peste 75 de kilometri pe oră), polei, ceaţă, risc de avalanşă (inclusiv la altitudini joase), ploi abundente (peste 50 de litri pe metru pătrat), ploi îngheţate, care pot perturba circulaţia.

Ministerul de Externe de la Bucureşti a emis deja o atenţionare de călătorie pentru Norvegia. 


Etichete SabineLufthansaDeutsche BahnGermaniaNorvegiaatentionare

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live