Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Fotbal, Liga Europa, play-off Joi, 01 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

6 Noiembrie 2019
Vizualizari: 584
Comentează add

Christian Wulff, fost preşedinte al Germaniei, şi-a exprimat aprecierea pentru contribuţia fostului preşedinte al URSS Mihail Gorbaciov la căderea paşnică a Zidului Berlinului.

Fostul preşedinte al Germaniei i-a mulţumit lui Mihail Gorbaciov

sergiu-stet

   Mihail Gorbaciov a fost sărbătorit la Royal Albert Hall, Londra. Foto: Arhivă.

Christian Wulff, fost preşedinte al Germaniei, şi-a exprimat aprecierea pentru contribuţia personală a fostului preşedinte al URSS Mihail Gorbaciov la căderea paşnică a Zidului Berlinului, în urmă cu 30 de ani, se afirmă într-un comunicat publicat, miercuri, pe site-ul Ambasadei Germaniei în Rusia.

"Fostul președinte federal i-a înmânat lui Gorbaciov o scrisoare personală de mulțumire din partea actualului președinte german, Frank-Walter Steinmeier", se arată în comunicat citat de TASS.

Christian Wulff i-a mulțumit lui Gorbaciov și a subliniat "rolul său activ de acum 30 de ani la căderea pașnică a Zidului Berlinului, care a deschis calea spre unificarea Germaniei".

După cum au anunţat surse din cadrul Ambasadei Germaniei în Rusia, cu ocazia împlinirii a 30 de ani de la căderea Zidului Berlinului şi de la revoluţia paşnică, Christian Wulff a participat la întâlnirea organizată la Fundaţia Gorbaciov, în timpul căreia laureaţii Premiului Nobel pentru Pace, foştii preşedinţi ai URSS şi Polonia, Mihail Gorbaciov şi Lech Wałęsa, au discutat evenimentele politice emoţionale din anul 1989, care au schimbat Europa şi întreaga lume.


Etichete Christian WulffZidul BerlinuluiMihail GorbaciovURSS

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live