Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Miercuri, 08 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

27 Iunie 2019
Vizualizari: 231
Comentează add

Paul Manafort ispăşeşte în prezent o condamnare federală la 7 ani şi jumătate de închisoare pentru fraudă fiscală, fraudă bancară şi alte infracţiuni.

Fostul colaborator al lui D. Trump, Manafort, va fi inculpat astăzi

sergiu-stet

 Donald Trump.                               Foto: Arhivă.

Paul Manafort, fostul preşedinte al campaniei electorale a preşedintelui american Donald Trump, condamnat anul trecut de un tribunal federal, va fi inculpat joi, 27 iunie, şi de către statul New York, conform unui purtător de cuvânt al Curţii citat de agenţia Reuters.

Manafort, în vârstă de 70 de ani, va compărea în faţa judecătorului Maxwell Wiley, fiind acuzat de 16 infracţiuni de către procurorul districtului Manhattan, a declarat pentru Reuters purtătorul de cuvânt Lucian Chalfen.

Acuzaţiile includ fraudă ipotecară, conspiraţie şi falsificare de registre de afaceri, fiind legate de încercările lui Manafort şi ale altora de a obţine milioane de dolari în credite folosindu-se de proprietăţi din New York.

Manafort ispăşeşte în prezent o condamnare federală la 7 ani şi jumătate de închisoare pentru fraudă fiscală, fraudă bancară şi alte infracţiuni.


Etichete Paul ManafortDonald Trumpjustiţieinculparecampanie electoralăfraudă

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live