Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Miercuri, 28 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

17 Septembrie 2019
Vizualizari: 593
Comentează add

Fondurile pentru Programul Casa Verde - Fotovoltaice nu s-au epuizat în totalitate, astfel că cetăţenii care doresc să se înscrie în acest program o pot face în continuare.

Fondurile pentru Programul Casa Verde - Fotovoltaice nu s-au epuizat

florin-lepadatu

  Foto: http://www.worldbank.org/en/news.

Fondurile pentru Programul Casa Verde - Fotovoltaice nu s-au epuizat în totalitate, astfel că cetăţenii care doresc să se înscrie în acest program o pot face în continuare - a declarat preşedintele Administraţiei Fondului pentru Mediu, Cornel Brezuică, la emisiunea "Serviciul de noapte" cu Maria Ţoghină.

Aplicaţia a fost oprită săptămâna trecută, pentru o analiză a modului de funcţionare, după ce fondurile pentru zona Olteniei au fost epuizate foarte repede.

Această procedură este perfect legală - a explicat Cornel Brezuică: "Din păcate, am suspendat în aceeaşi zi utilizarea aplicaţiei din partea instalatorilor, pe motivele care le-am şi făcut şi publice la data respectivă, legate de faptul că vrem să verificăm corectitudinea informaţiilor şi legalitatea acestora.

Bugetul nu s-a epuizat, într-adevăr pe o regiune bugetul este epuizat şi aceste date le-am pus în timp real pe site-ul Administraţiei Fondului pentru Mediu.

Aplicaţia informatică funcţionează pe principiul "primul venit, primul servit".

Nicio persoană din cadrul Administraţiei Fondului pentru Mediu sau din cadrul altor instituţii nu poate avea acces în cadrul aplicaţiei informatice."

Programul va fi redeschis în perioada imediat următoare, iar anunţul va fi făcut public pe site-ul instituţiei.

Reamintim că prin Programul Casa Verde Fotovoltaice se acordă o subvenţie de pâna la 90% din valoarea totală a cheltuielilor, în limita sumei de 20 de mii lei, pentru instalaţii fotovoltaice pentru persoane fizice.

Interesul este foarte mare şi în singurele ore în care a funcţionat aplicaţia au fost înregistrate peste 13 mii de cereri.


Etichete Fotovoltaiceenergie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live