Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI Luni, 06 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Gabriel Sava

13 Mai 2020
Vizualizari: 507
Comentează add

21 de cetățeni din Sri Lanka, veniți să lucreze la o fabrică de confecții din Focșani, au depistați pozitiv cu noul coronavirus.

Focșani: 21 de muncitori din Sri Lanka, confirmați cu Covid-19 Focșani: 21 de muncitori din Sri Lanka, confirmați cu Covid-19 - Conține audio

gabriel-sava

Foto: Gabriel Sava.

Alți 21 de cetățeni din Sri Lanka, veniți să lucreze la o fabrică de confecții din Focșani, au depistați pozitiv cu noul coronavirus și au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Sf. Pantelimon Focșani, unde starea lor de sănătate va fi evaluată de medicii infecționiști.

Aceștia se adaugă celor 7 srilankezi care au fost deja internați în spitalele din Vrancea, după ce au fost anterior depistați pozitiv.

Șapte autospeciale ale SAJ și ISU Vrancea au adus azi, în jurul orei 12, la secția de infecțioase a Spitalului Județean de Urgență din Focșani pe cei 21 de cetățeni din Sri Lanka, confirmați pozitiv cu noul coronavirus după testele efectuate la începutul acestei săptămâni.

Cei 21 de cetățeni provin dintr-o locație modulară de cazare din comuna Garoafa unde se aflau luni 47 de persoane.

Toate acestea au fost testate iar rezultatele de laborator au pus în evidență existență virusului Sarr Cov2 la 21 dintre acestea.

AUDIO: Medicul Gabriel Negoiță, director medical al Spitalului Județean Focșani.

(RS)


Etichete virusmuncitorivirussri lankaromaniafocsanicoronavirus(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live