Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ Vineri, 04 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Carmen Vulcan, Sibiu

14 Iunie 2018
Vizualizari: 1512
Comentează add

La Sibiu continuă maratonul de spectacole din Festivalul Internațional de Teatru.

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, ziua a şaptea

carmen-vulcan-sibiu

Foto: Arhiva - Carmen Vulcan.

La Sibiu continuă maratonul de spectacole din Festivalul Internațional de Teatru.

În această a șaptea zi sunt programate nu mai puțin de 55 de evenimente.

Se marchează și o premieră pentru festival: un voluntar FITS a fost cooptat într-un spectacol al unei companii străine invitate. O tânără de 24 de ani din București, absolventă a Royal Center School of Speech and Drama din Londra, venită pentru prima dată ca voluntar la festivalul de la Sibiu,  va juca astăzi în spectacolul Tărâmul fantomelor, al companiei franceze de dans Percussions de Strassbourg, după ce solista trupei s-a accidentat. Spectacolul va avea loc în sala  Colegiului Octavian Goga din Sibiu, de la ora 16.

Un eveniment așteptat al zilei este spectacolul Copacul, semnat de regizorul Eugenio Barba, al  Teatrului Odin din Danermarca, care se va juca la Cercul Militar , începând cu ora 20.

Continuă și seria concertelor în biserici, iar astăzi, de la ora 21, în biserica fortificată de la Cisnădioara va avea loc un spectacol-eveniment al companiei japoneze Yamamoto Noh Theatre, care va prezenta  „Atsumori”, o piesă de teatru clasică scrisă de creatorul teatrului Noh.

Centrul istoric al Sibiului va fi animat astăzi de spectacolele de stradă ale unor trupe din Franța, Columbia, Spania, Belgia și România.

Cea de-a 25-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, la care participă peste 3300 de artiști din 73 de țări, va continua până duminică, cu zeci de spectacole în fiecare zi

 


Etichete Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiuspectacole

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live