Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! (Continuare) Joi, 06 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Andreea Bogdan

1 Iunie 2018
Vizualizari: 878
Comentează add

La Alba Iulia, cunoscuta cetate "Alba Carolina", cea mai mare cetate medievală din ţară, s-a transformat de astăzi într-un castel al copiilor.

Festivalul Cetatea copiilor, la Alba Iulia

andreea-bogdan

 Alba Iulia. Foto: Ilie Pintea / Arhivă

La Alba Iulia, cunoscuta cetate "Alba Carolina", cea mai mare cetate medievală din ţară, s-a transformat de astăzi într-un castel al copiilor.
 
Este un eveniment unic în România, despre care are toate informaţiile acum, în direct, corespondenta RRA Andreea Bogdan:
 
Reporter: Un nou prilej de bucurie pentru cei mici, dar şi pentru cei care încă nu au uitat ce înseamnă joaca prin contur în fiecare an în cetatea din Alba Iulia.
 
Au fost deja amplasate corturi, miniterenuri de sport, piste şi alte echipamente adecvate jocului, spectacolului şi competiţiei.
 
Vor fi trei zile de sărbătoare cu muzică, dans, şi mişcare la Festivalul 'Cetatea Copiilor', care se desfăşoară începând de astăzi şi până pe data 3 iunie.
 
Gaşca Zurli va fi şi ea prezentă în Cetatea Alba Carolina pentru a se asigura dacă distracţia este la ordinea zilei.
 
De asemenea, va fi un concert (..), spectacol de magie, prezentări de modă pentru cei mici, jocuri, ateliere de creaţie, concursuri de bicilete şi educaţie rutieră şi, de asemenea, vor fi premiaţi elevii olimpici şi profesorii din judeţul Alba.
 
Cele 3 zile se vor încheia cu o paradă a baloanelor de săpun şi tot astăzi, de la ora 17:00, în Alba Iulia se va desfăşura şi ştafeta ciclistă. 

Etichete Alba IuliaCetatea copiilor1 iunieZiua Copilului

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live