Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Vineri, 01 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

14 Octombrie 2019
Vizualizari: 688
Comentează add

În jur de 12.000 de militari, 213 sisteme de artilerie, 105 aparate de zbor, cinci lansatoare de rachete, până la 15 nave și cinci submarine vor participa la exerciţii.

Exerciţii militare ale Armatei Rusiei în următoarele 3 zile

sergiu-stet

 Foto: Arhivă.

Ministerul rus al Apărării a anunţat că exerciţii militare, cu participarea a 12.000 de militari ai Forţelor Armate Ruse, vor avea loc, în perioada 15-17 octombrie, în Rusia, relatează Agenţia de presă RIA NOVOSTI.

În jur de 12.000 de militari din Rusia, 213 sisteme de artilerie, 105 aparate de zbor, cinci lansatoare de rachete, până la 15 nave de suprafață și cinci submarine, 310 unități de echipament militar special, vor participa, în perioada 15-17 octombrie, la exerciţiul militar condus de Forţele Armate Ruse şi Statul Major al Armatei Ruse, care se vor desfăşura în teritoriile Rusiei.

"Între 15 și 17 octombrie va avea loc un exercițiu de comandă strategică pentru creşterea nivelului capacității de luptă a forțelor armate, gestionarea şi creșterea capacităţii operaţionale şi implementarea unor noi strategii ale Forțelor Armate Ruse. Obiectivele exercițiului sunt verificarea nivelului de pregătire atins de militarii ruşi, îmbunătățirea abilităților personalului militar superior și operațional în organizarea de comenzi și a controlului forțelor aflate în subordine", transmite Agenţia de presă RIA NOVOSTI, care citează un comunicat remis de Ministerul rus al Apărării.

De asemenea, se mai specifică că, în timpul exercițiului, se vor efectua lansări de rachete balistice de la diverse baze militare ruse. Potrivit unor informaţii recente, piloții Forțelor Aeriene mixte din cadrul Districtului Militar Estic au efectuat exerciţii militare, constând în misiuni de interceptare de la bordul avioanelor MIG-31, bombardierelor multifuncționale Su-35S și Su-34 şi au efectuat exerciții deasupra apelor teritoriale ruse ale Mării Japoniei.


Etichete Forţele Armate Ruse,Statul Major al Armatei RuseexerciţiiMIG-31Su-35S și Su-34

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live