Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: IN ZORI Sâmbătă, 11 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

2 Iunie 2020
Vizualizari: 1749
Comentează add

Organizatorii festivalurilor Electric Castle, UNTOLD şi Neversea anunţă oficial că evenimentele nu vor avea loc anul acesta.

Evenimentele Electric Castle, UNTOLD şi Neverse, amânate pentru 2021

radiojurnal

Photo: facebook.com/UntoldFestival.

Organizatorii festivalurilor Electric Castle, UNTOLD şi Neversea anunţă oficial că evenimentele nu vor avea loc anul acesta, din cauza pandemiei de coronavirus.

Ediţia din acest an a festivalului de muzică Electric Castle - ce are loc la Bonţida, lângă Cluj-Napoca -, a fost amânată pentru perioada 14-18 iulie anul viitor, anunţă organizatorii.

Evenimentul fusese iniţial programat în perioada 15-17 iulie, la Castelul Banffy, dar decalat din cauza pandemiei de coronavirus. Organizatorii precizează că toate biletele achiziţionate vor fi valabile pentru ediţia de anul viitor, iar cei care nu vor putea participa vor avea la dispoziţie şi alte opţiuni.

La scurt timp, organizatorii UNTOLD nu au anunţat încă o nouă dată de festival, dar au precizat că ediţia de anul acesta a fost amânată pentru anul viitor.

Potrivit lor, 95% dintre cei care au achiziţionat bilete pentru anul acesta şi le-au schimbat deja spre opţiunea "Anytime pass", care le permite folosirea tichetului la alte ediţii.

Nici Neversea nu va mai avea loc, evenimentul de la malul mării fiind organizat de regulă înainte de UNTOLD.

(RS)


Etichete Electric CastleconcertUNTOLDNeverse(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live