Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ Marţi, 31 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

26 Decembrie 2015
Vizualizari: 747
Comentează add

Refugiaţii nu trebuie puşi laolaltă cu suspecţii de terorism, dar e necesar să existe un mai bun control la granițele Europei, spune ministrul german de externe.

Europa "trebuie să recâştige controlul asupra graniţelor sale"

radiojurnal

Ministrul german de Externe, Frank-Walter Steinmeier. Foto: facebook.com/FrankWalterSteinmeier.  

Europa trebuie să recâştige controlul asupra graniţelor sale, a declarat ministrul german de Externe, Frank-Walter Steinmeier, după ce au apărut informaţii că militanţii organizaţiei teroriste Daesh (ISIS)  pot falsifica paşapoarte.

Refugiaţii nu trebuie puşi laolaltă cu suspecţii de terorism, dar este necesar să existe un mai bun control privind cine intră şi cine pleacă din Europa - a apreciat Steinmeier, într-un interviu pentru presa germană.

De la atacurile de la Paris au crescut îngrijorările că odată cu sutele de mii de refugiaţi au pătruns nedectaţi şi militanţi jihadişti.

Ministrul german de Externe crede că propunerile Comisiei Europene de a întări agenţia Frontex şi de oferi sprijin Turciei pentru oprirea fluxului de refugiaţi vor contribui într-o măsură importantă la o mai bună apărare a frontierelor.


Etichete europacontrolul graniţelorgermaniaministrul de externe germanFrank-Walter Steinmeierisisdaeshpasapoarte falsificateterorism,frontex

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live