Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI (R) Luni, 25 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România

29 Mai 2014
Vizualizari: 1383
Comentează add

Comunicat RR:Emisiunea Espresso merge direct la locul faptelor ca să descopere şi să împărtăşească publicului experienţa unui program transmis în direct din mijlocul evenimentelor.

Espresso, matinalul Radio România Cultural, merge în turneu

radio-romania

Emisiunea Espresso merge direct la locul faptelor ca să descopere şi să împărtăşească publicului experienţa unui program transmis în direct din mijlocul evenimentelor.

În iunie, matinalul Radio România Cultural va fi în turneu.

Atmosfera celor mai importante festivaluri din ţară va fi adusă în casele tuturor ascultătorilor, oriunde s-ar afla ei, prin transmisiile în direct realizate on-air pe frecvenţele din toată ţara ale Radio România Cultural, on-line pe www.radioromaniacultural.ro şi prin intermediul aplicaţiilor mobile gratuite din Appstore şi GooglePlay.

Reporterii vor oferi cele mai proaspete informaţii de pe teren, într-o manieră cât mai atractivă, astfel încât orice ascultător să simtă atmosfera manifestărilor.

În săptămâna 2-6 iunie, filmele bune se aud la Radio România Cultural. Espresso va fi în direct de la Festivalul Internaţional de Film Transilvania de la Cluj Napoca.

Diana Joicaliuc şi Dan Vasiliu, împreună cu echipa de reporteri RRC, vor transmite cele mai importante momente ale TIFF. Interviuri cu mari cineaşti şi vedete ale marelui ecran, reportaje cu cinefilii din inima Transilvaniei şi atmosfera specială a TIFF - în fiecare dimineaţă de la ora 7:20 până la 9:00, la Radio România Cultural.

În săptămâna 9-13 iunie luăm pulsul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu. Peste 60.000 de spectatori pe zi, 350 de evenimente, 2.500 de artişti şi invitaţi vor anima fosta capitală culturală europeană. Această sărbătoare a teatrului Internaţional se va regăsi, în fiecare dimineaţă, în direct la Radio România Cultural.

Radio România Cultural încheie sezonul fierbinte al evenimentelor culturale şi deschide sezonul de vară în săptămâna 23-29 iunie, când matinalul RRC, Espresso va fi transmis în fiecare zi în direct de pe plaja de la 2 mai.

Diana Joicaliuc şi Dan Vasiliu, în fiecare dimineaţă, în direct de la malul mării!


Etichete EspressoRadio România CulturalemisiuneFestivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu2 mai

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live