Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România Joi, 29 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Cristina Ghioca

25 Martie 2011
Vizualizari: 1782
Comentează add

Actriţa Elizabeth Taylor a fost înmormântată la cimitirul Forest Lawn din Los Angeles, unde se află şi mormântul regelui pop, Michael Jackson.

Elizabeth Taylor, înmormântată în LA

cristina-ghioca

Fanii i-au adus un omagiu actriţei pe aşa numitul "bulevard al faimei" din Hollywood. Foto: Reuters

Ceremonia de înmormântare a actriţei Elizabeth Taylor a început cu 15 minute mai târziu decât ora la care era programată, conform indicaţiilor lăsate de aceasta înainte să moară.

"Elizabet Taylor a lăsat instrucţiuni ca ceremonia să înceapă cu întârziere, motivându-şi decizia prin faptul că vrea să întârzie chiar şi la propria înmormântare", a explicat agentul său de publicitate.

În cadrul ceremoniei de înmormântare, care a durat mai mult de o oră, au avut loc mai multe recitaluri, între care şi unul susţinut de nepotul actriţei.

La funeraliile conduse de un rabin au participat zeci de membri ai familiei actriţei, anunţă BBC.

Liv Taylor a murit la vârsta de 79 de ani în urma unui infarct, într-un spital din Los Angeles, unde fusese internată cu şase săptămâni înainte.

Actriţa suferea de insuficienţă cardiacă congestivă.

Cele mai însemnate roluri ale artistei au fost în filmele "National Velvet", "Cleopatra" şi  "Who's Afraid of Virginia Woolf?".

Vârful carierei sale cinematografice a fost în perioada 1950-1960, când a fost nominalizată, consecutiv, la patru premii Oscar.

De asemenea, a fost cunoscută şi pentru relaţia spectaculoasă pe care a avut-o cu actorul Richard Burton şi care a fost şi unul dintre cei şapte soţi ai artistei.


 


Etichete Liz Taylorpremii OscarînmormântareForest LawnMichael Jackson

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live