Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ (Continuare) Duminică, 11 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

21 Februarie 2015
Vizualizari: 1303
Comentează add

Elena Udrea poate părăsi luni locuinţa în care se află în arest la domiciliu, între orele 15.00 şi 19.00, pentru a-şi putea susţine cauza în faţa plenului Camerei Deputaţilor.

Elena Udrea "poate părăsi domiciliul luni, între 15:00 şi 19:00"

radiojurnal

Elena Udrea la DNA. Foto: Ionuț Iamandi.

Elena Udrea poate părăsi luni locuinţa în care se află în arest la domiciliu, între orele 15.00 şi 19.00, pentru a-şi putea susţine cauza în faţa plenului Camerei Deputaţilor, a decis, astăzi, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. 

Deputaţii vor dezbate şi vota două noi cereri de urmărire penală şi arestare preventivă pe numele fostului ministru, în dosarul Gala Bute. 
 
Elena Udrea este cercetată penal de DNA pentru trafic de influenţă şi luare de mită, în cazurile Microsoft, privind informatizarea şcolilor şi organizarea Galei de box Bute. 
 
Potrivit deciziei prin care s-a dispus arestarea sa la domiciliu până pe data de 17 martie, Elena Udrea nu are voie să ia legătura cu fostul său soţ, Dorin Cocoş, şi nici cu tenismanul Dinu Pescariu sau cu fosta şefă a Companiei Naţionale de Investiţii, Ana Maria Topoliceanu, cu toţii implicaţi în dosarul Microsoft. 
 
De asemenea, nu îi este permis să divulge în presă sau pe reţelele de socializare informaţii privind cercetarea sa.

Etichete Elena UdreaÎnalta Curte de Casaţie şi Justiţiedosarul Gala Butedosarul MicrosoftCamera DeputațilorDorin CocoşDinu PescariuAna Maria Topoliceanu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live