Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Tatal nostru * Imnul national Luni, 29 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

30 Septembrie 2021
Vizualizari: 246
Comentează add

Publicul larg va putea începe să viziteze expoziţia din 1 octombrie, când va avea loc un spectacol de artificii, sunet şi lumină în mai multe puncte faimoase din Dubai.

Dubai inaugurează Expo2020 cu o ceremonie de proporţii Dubai inaugurează Expo2020 cu o ceremonie de proporţii - Conține video

sergiu-stet

  Foto: Arhivă.

Expoziţia Universală Expo Dubai 2020 va fi inaugurată joi, 30 septembrie, printr-o ceremonie de amploare, transmite EFE preluată de Agerpres.
 
Urmăriți aici o extrem de scurtă prezentare a pavilionului României de la Expoziţia Universală Expo Dubai 2020.
 
 
 
Ceremonia, care va începe la ora locală 20 (ora 19, ora României) la Al Wasl Plaza, este prevăzută să dureze o oră şi jumătate, cu participarea unor artişti internaţionali, cu spectacole de dans, lumină şi muzică.
 
Printre participanţii de marcă se evidenţiază tenorul italian Andrea Bocelli, artista de R&B Andra Day, pianistul Lang Lang, dar şi balerini şi acrobaţi care vor distra un public select care a primit invitaţii la domiciliu, cu câteva zile înainte de ceremonie, într-o cutiuţă elegantă.
 
Ceremonia va fi transmisă în direct în 430 de locuri din Emiratele Arabe Unite, care organizează prima expoziţie universală în lumea arabă, ce coincide cu aniversarea a 50 de ani de la crearea sa. La 2 decembrie 1971, după ce emiratele (Abu Dhabi, Dubai, Sharjah, Ajman, Umm Al-Qaiwain, Ras Al-Khaimah şi Fujairah) şi-au câştigat independenţa, s-au unit formând Emiratele Arabe Unite.
 
EAU au făcut tot ce a ţinut de ele pentru ca Expo2020 să aibă succes, după ce evenimentul a trebuit amânat din cauza coronavirusului, care continuă să ameninţe expoziţia la care un număr mare de vizitatori nu este garantat, notează EFE.
 
Organizatorii au stabilit reguli anticoronavirus, precum necesitatea de a fi vaccinat sau de a face teste PCR pentru a putea accede la locul de desfăşurare al expoziţiei, unde purtarea măştii va fi obligatorie în toate spaţiile, inclusiv în spaţii deschise.
 
Publicul larg va putea începe să viziteze expoziţia din 1 octombrie, când va avea loc un spectacol de artificii, sunet şi lumină în mai multe puncte faimoase din Dubai. 

Etichete Expoziţia UniversalăExpo Dubai 2020

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live