Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CALENDAR CULTURAL Sâmbătă, 27 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ilie Pintea

19 Aprilie 2020
Vizualizari: 511
Comentează add

Mai multe persoane au atacat echipajele de politie aseară, într-un cartier al municipiului Hunedoara, după ce au legitimat un bărbat în stare de ebrietate, care a devenit violent.

Dosare penale pentru atacarea polițiștilor

ilie-pintea

Nouă persoane au fost conduse la sediul Poliției Hunedoara pentru audieri după incidentele violente de aseară, procurorul de caz urmând să stabilească în această dimineață măsurile preventive ce vor fi dispuse in continuare in acest caz.

Dispozitive de ordine publică sunt prezente in continuare in zona, dar nu au mai fost inregistrate incidente. 

Mai multe persoane au atacat echipajele de politie aseară, într-un cartier al municipiului Hunedoara, după ce au legitimat un bărbat aflat în stare de ebrietate, care a devenit violent.
 
La fața locului au ajuns și jandarmii și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, după ce două autospecialele au fost avariate de persoanele recalcitrant. Până in momentul de față, nouă persoane au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Hunedoara, pentru audieri, in cadrul dosarului penal constituit pentru comiterea infracțiunilor de ultraj, distrugere si tulburarea ordinii si liniștii publice.
 
In funcție de participatia fiecăruia la comiterea faptelor, vor fi dispuse măsuri legale. Ancheta va continua in acest caz, in vederea luării de măsuri față de toți cei implicați. 
 
In cursul zilei se ieri, la nivelul județului, au fost aplicate 65 de sancțiuni contravenționale, in valoare de 87.000 lei, pentru nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare.
 

Etichete (ii)dosarpenalhunedoara

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live