Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: BURSA DE UMOR Sâmbătă, 28 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

București FM

27 Ianuarie 2022
Vizualizari: 826
Comentează add

Disney+, serviciul de streaming de la The Walt Disney Company, a confirmat lansarea în 42 ţări şi 11 teritorii, inclusiv România.

Disney+ a confirmat lansarea și în România. Când va fi disponibil

bucuresti-fm

FOTO: disneyplus.com.

Disney+, serviciul de streaming de la The Walt Disney Company, a confirmat lansarea în 42 ţări şi 11 teritorii, inclusiv România, în această vară.

Serviciul oferă conţinut original exclusiv şi mii de episoade şi filme Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic.

În prezent, Disney+ este disponibil în 18 ţări din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa. Serviciul de streaming direct către consummator, Disney+, de la The Walt Disney Company, face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution.

Serviciul oferă streaming fără reclame, alături de o colecţie în continuă creştere de conţinut original exclusiv, printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acţiune şi de animaţie şi scurt metraje.

Având acces la vasta bibliotecă Disney de filme şi divertisment TV, Disney+ găzduieşte, de asemenea, cele mai noi lansări de la The Walt Disney Studios. Prin intermediul Star oferă cele mai noi apariţii de la 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures.

(RS)


Etichete romaniadisney+filmestreamingthe walt disney cimpanypixarmarvelstar warsnational geographic(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live