Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE Miercuri, 06 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mădălina Verman

20 August 2014
Vizualizari: 1649
Comentează add

Directorul Complexului Energetic Oltenia, Laurenţiu Ciurel, este anchetat de DNA pentru un prejudiciu de 84 milioane lei în dosarul în care este urmărit penal şi Dan Şova.

Directorul CE Oltenia, Laurenţiu Ciurel, anchetat de DNA

madalina-verman

 Termocentrala de la Rovinari. Foto: Arhivă.

Directorul Complexului Energetic Oltenia, Laurenţiu Ciurel, este anchetat de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru un prejudiciu de 84 milioane lei în dosarul în care este urmărit penal şi Dan Şova. 

 
El a fost pus sub acuzare pentru trei infracţiuni de abuz în serviciu, fapte sâvârşite în perioada când a fost director al Complexului Energetic Rovinari. 
 
Potrivit DNA, Laurenţiu Ciurel este acuzat, printre altele, că a încheiat, cu firma de avocatură a lui Dan Şova, în 2007, un contract de asistenţă juridică ce avea ca obiect consultanţa în ceea ce priveşte încheierea contractelor de finanţare şi execuţie a instalaţiilor de desulfurare şi de alte servicii în mai multe domenii. 
 
Procurorii susţin că acest contract a fost modificat ulterior cu trei acte adiţionale, prin care s-a suplimentat valoarea iniţială de 280 de mii de lei, cu peste 1,2 milioane de lei, prin încălcarea dispoziţiilor legale.
 

Etichete Directorul Complexului Energetic OlteniaLaurenţiu CiurelDNADan Şovaasistenţă juridicăComplexul Energetic Rovinari

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live