Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ Joi, 13 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

17 Aprilie 2019
Vizualizari: 508
Comentează add

Dezbaterea dintre Petro Poroşenko şi Volodimir Zelenski va avea loc vineri, 19 aprilie, la ora 19, pe Stadionul Olimpic din Kiev, stadion care poate găzdui 70.000 de spectatori.

Dezbatere pe Stadionul Olimpic din Kiev înaintea "finalei prezidenţiale"

sergiu-stet

Foto: Arhivă.

Echipa de campanie a lui Petro Poroșenko a confirmat miercuri, 17 aprilie, că preşedintele în exerciţiu al Ucrainei, care candidează pentru un nou mandat, a acceptat să participe la dezbaterea anunţată de actorul de comedie Volodimir Zelenski, favoritul primului tur de scrutin.
 
Cotidianul Korespondent anunţă că dezbaterea va avea loc pe 19 aprilie 2019, la ora 19:, pe Stadionul Olimpic din Kiev, care poate găzdui 70.000 de spectatori.
 
Potrivit unui mesaj postat pe pagina de Facebook a candidatului, cei care doresc să îl sprijine pe Poroşenko vor avea la dispoziţie curse gratuite cu autobuzul spre Kiev din toate regiunile ţării.
 
Între timp, celălalt candidat, Volodimir Zelenski, a anunţat că deja au fost rezervate 12.000 de locuri pentru dezbaterea de pe Stadionul Olimpic din Kiev.
 
Menţionăm că aceasta este prima dezbatere faţă în faţă Poroşenko-Zelenski, cel din urmă refuzând de fiecare dată orice propunere de participare la emisiuni sau dezbateri electorale atât singur, cât şi cu actualul şef al statului.

Etichete Kievstadion olimpicdezbaterePetro PoroşenkoVolodimir Zelenski,

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live