Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ROMANIA – STARE DE ALERTĂ Joi, 02 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Angela Matei

24 Februarie 2014
Vizualizari: 1366
Comentează add

Preşedintele ANPC, Bogdan Nica, secretarul de stat din ministerul educaţiei, Ştefania Duminică şi secretarul de stat în ministerul justiţiei, Ovidiu Puţura, eliberaţi din funcţie.

Destituiri la guvern

angela-matei

Premierul Victor Ponta. Foto: gov.ro.

Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului, Bogdan Nica, a fost eliberat din funcţie, potrivit deciziei publicate astăzi în Monitorul Oficial.

Premierul Victor Ponta a precizat pentru Radio România Actualităţi că demiterea este generată de probleme de management şi aşteaptă ca PNL să nominalizeze o altă persoană pentru acest post.

Eliberat din funcţie a fost şi secretarul de stat din ministerul educaţiei, Ştefania Duminică, şeful executivului a anunţat că PNL i-a retras sprijinul politic.

Lucrarea de disertaţie a secretarului de stat în ministerul educaţiei, Ştefania Duminică, este "un plagiat integral" al lucrării Cameliei Voiculescu, se arată într-un raport al Comisiei de Etică a Universităţii din Bucureşti publicat pe site-ul instituţiei de învăţământ.

Comisia de Etică a Universităţii Bucureşti solicita declanşarea procedurilor de retragere a titlului de master acordat Ştefaniei Duminică pentru această lucrare de disertaţie.

Tot astăzi a apărut în Monitorul Oficial şi decizia de eliberare din funcţia de secretar de stat în ministerul justiţiei a lui Ovidiu Puţura.


Etichete Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia ConsumatoruluiBogdan NicaPremierVictor Pontasecretar de statministerul educaţieiŞtefania Duminicăministerul justiţieiOvidiu Puţura

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live