Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE(Continuare) Duminică, 24 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Victor Caraculacu

13 Septembrie 2016
Vizualizari: 1032
Comentează add

Autorităţile române şi Parlamentul ar trebui să ia în discuţie posibilitatea înfiinţării unei companii de asigurări de stat în Romania, consideră senatorul PSD Marius Bota.

Deschiderea unei firme de asigurări de stat "ar trebui luată în discuţie"

victor-caraculacu

Foto: Alexandru Dolea

Autorităţile române şi Parlamentul ar trebui să ia în discuţie posibilitatea înfiinţării unei companii de asigurări de stat în Romania, consideră senatorul PSD Marius Bota, vicepreşedintele Comisiei de Finanţe-Bănci din Senat.

El a afirmat azi la RRA, în emisiunea "Probleme la Zi", că o astfel de companie ar putea să gestioneze transparent poliţele obligatorii pentru asigurarea maşinilor dar şi a locuinţelor, la costuri suportabile pentru populaţie.

Situaţia de pe piaţa poliţelor RCA este legată de tergiversarea adoptării unui proiect de Lege propus în Parlament încă de la inceputul acestui an, susţine deputatul Andreea Paul, membru al Comisiei de buget-finanţe din Cameră.

Soluţii există însă, a declarat ea la RRA, în cadrul dezbaterii de azi, referindu-se la proiectul de ordonanţă a Guvernului, despre care spune că există un consens din partea tuturor celor interesaţi.


 


Etichete RCAasigurăricompanie de asigurări de statsenatorul PSD Marius Botavicepreşedintele Comisiei de Finanţe-Bănci din Senatdeputatul Andreea Paulmembru al Comisiei de buget-finanţe din Cameră

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live