Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ Vineri, 27 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Radiojurnal

22 Decembrie 2016
Vizualizari: 764
Comentează add

Deşi construcţia tronsonului Margina şi Dumbrava de pe Autostrada 1 Lugoj-Deva a fost finalizată ieri, Compania de Drumuri nu ar mai putea recepţiona numai aceşti noi 15 kilometri.

Deschidere amânată a tronsonului de 15 km Margina-Dumbrava al Autostrăzii 1

radiojurnal

   foto: www.130km.ro

Deschiderea segmentului de autostradă dintre Margina şi Dumbrava de pe Autostrada 1 Lugoj-Deva a fost amânată ca urmare a unor neclarităţi juridice.

Deşi construcţia tronsonului a fost finalizată ieri, Compania de Drumuri nu ar mai putea recepţiona doar cei 15 kilometri din întregul lot de 28 de kilometri, întrucât o prevedere din luna septembrie nu mai dă posibilitatea unei recepţii parţiale, aşa cum se întâmpla anterior, se arată într-un comunicat.

Deschiderea segmentului dintre nodurile rutiere Margina şi Dumbrava ar fi făcut ca de la Sibiu la vama Nădlac-2 să rămână neacoperită doar o porţiune de 50 de kilometri fără autostradă.

Reporterul nostru Alex Lancuzov reaminteşte că atât ministrul transporturilor, Sorin Buşe, cât şi directorul Companiei de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Cătălin Homor, au dat asigurări în repetate rânduri că cei 15 kilometri vor fi inauguraţi până la sfârşitul anului.


Etichete Autostrada 1tronsonlugoj-deva

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live