Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Luni, 19 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

28 Martie 2020
Vizualizari: 1383
Comentează add

Declarațiile pe proprie răspundere pot fi completate online pe siteul STS

radiojurnal

   

Declarațiile pe proprie răspundere, precum și adeverințele de la angajator necesare pentru deplasare în afara locuinței în această perioadă, se pot completa de acum online pe site-ul Serviciului de Telecomunicații Speciale (STS).
 
Formularul se semnează, apoi se salvează pe telefon și se prezintă electronic echipajelor de control întâlnite pe stradă.
 
Dacă trebuie să ieșiți din casă pentru a merge la serviciu sau pentru unul dintre celelalte motive urgente permise în această perioadă de-acum puteți obține electronic documentele necesare.
 
Pe platforma electronică formular.sts.ro sunt formulare cu câmpuri predefinite care pot fi completate foarte ușor de pe telefon sau computer, iar apoi documentul se salvează în format PDF.
 
Pentru autentificare, documentul necesită semnătura olografă și trebuie însoțit de actul de identitate, pe care echipajele de control au permisiunea de a-l fotografia. STS precizează că datele personale nu sunt prelucrate de instituție, ci rămân în telefonul sau calculatorul utilizatorului.
 
Singura platformă electronică avizată pentru completarea acestor documente este formular.sts.ro. Orice alte astfel de platformă online nu are acordul autorităților, care atenționează populația să nu completeze oriunde astfel de câmpuri cu date personale.
 
(PH)
 

Etichete formulardeclarative pe proprie raspundereSTS(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live