Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE (CONTINUARE) Marţi, 30 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Actualităţi

16 Octombrie 2021
Vizualizari: 265
Comentează add

Vor reveni chiar şi maximele de 20 de grade Celsius şi ar urma să avem vreme frumoasă cel puţin până la sfârşitul acestei luni, potrivit estimărilor ANM.

De luni, vremea se încălzeşte în toată ţara

radio-romania-actualitati

 Foto: Arhivă.

Vremea va mai rămâne rece şi mâine, cu temperaturi cu 7 grade mai scăzute decât valorile normale din această perioadă însă de luni se încălzeşte în toată ţara.

Vor reveni chiar şi maximele de 20 de grade Celsius şi ar urma să avem vreme frumoasă cel puţin până la sfârşitul acestei luni, potrivit estimărilor ANM.

Detalii de la meteorologul Mihai Timu.


Mihai Timu: Veştile sunt mai bune pentru începutul săptămânii viitoare, când vom asista la o vreme în general frumoasă şi cu temperaturi în creştere, undeva spre jumătatea săptămânii viitoare estimăm să revenim la un regim termic normal pe timpul zilei, asta înseamnă şi maxime în jurul a 20 de grade pe partea de vest şi de sud a României. Estimările pe care noi le avem sugerează faptul că ultima decadă a lunii octombrie va aduce temperaturi mai ridicate decât în mod normal sau apropiate de cele normale, şi regimul de ploi va fi, de data asta, deficitar, iar acest trend de care spuneam se pare că se menţine şi la începutul lunii noiembrie, până spre jumătatea lunii, tot aşa, temperaturi în jurul normelor sau uşor peste şi cu precipitaţii mai puţine.


Etichete anmmeteovremeromania(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live