Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (continuare) Joi, 29 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Cătălin Cîrnu

17 Septembrie 2022
Vizualizari: 975
Comentează add

Manifesto este un concept-car uimitor care concentrează și reafirmă valorile mărcii.

Dacia Manifesto

catalin-cirnu

  Foto: by Dacia 

Dacia și-a reconfirmat prezența în lumea marilor constructori auto de pretutindeni prezentând lumii întregi viziunea sa asupra automobilului ca vehicul esențial, cool, robust, accesibil și ecologic, Dacia Brand Manifesto.

 
 
Manifesto este un concept-car uimitor care concentrează și reafirmă valorile mărcii. Un laborator de idei, iar unele dintre inovațiile pe care le aduce se vor regăsi pe viitoarele modele Dacia de serie.  
 
 
Concept-car-ul Manifesto nu are uși, parbriz, lunetă sau geamuri laterale. Este robust și eco-smart, dispune de o transmisie integrală, de o gardă la sol generoasă, este un vehicul impermeabil, poate fi spălat foarte ușor la interior, ca și la exterior, cu un simplu furtun de apă.
 
 
Proiectorul față poate fi detașat și folosit ca lanternă portabilă, husele scaunelor pot deveni la nevoie și saci de dormit iar bateriile montate în spatele vehiculului pot alimenta diverse echipamente. Manifesto este un vehicul conectat cu natura și prietenos cu mediul, un gând palpabil către viitor așa cum ne confirmă Mihai Bordeanu, Director General Dacia, care schițează tușa conceptului Manifesto: ”Dacia continuă povestea succesului cu peste 8 milioane de mașini vândute în 44 de țări. Am schimbat lumea automobilului odată cu lansarea modelului Logan și am continuat cu Duster, un SUV accesibil tuturor, pentru ca Dacia Spring să ofere mărcii noastre un argument imbatabil pe piața mașinilor electrice. Acum bifăm momentul Manifesto, practic scriem un nou capitol care înglobează multiple elemente, sunt cele care redefinesc marca Dacia”.
 
 
Altfel spus, Manifesto este vehiculul care te îndrăgostește de natură! Este legătura dintre trecut, prezent și viitor! Și te pune în gardă cu ceea ce ar putea urma în gama Dacia. Manifesto este legătura dintre trecut, prezent și viitor!
 
 

Etichete Mașina Luniiconcept-carDaciaManifestoParisSalon auto

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live