Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România Vineri, 25 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

9 Februarie 2018
Vizualizari: 535
Comentează add

Din cauza întârzierii votului în Congresul SUA, administraţia americană a fost blocată, din punct de vedere legal. timp de peste 5 ore.

D. Trump a aprobat bugetul care va permite evitarea blocării administraţiei

sergiu-stet

 

Preşedintele SUA, Donald Trump, a aprobat un buget pentru doi ani, care fusese aprobat de Congres în şedinţe nocturne. A fost o noapte tensionată, în care senatorul Rand Paul a reuşit să obţină aprobarea unui buget care să menţină funcţionarea guvernului.

El a afirmat că doreşte să sublinieze că pachetul de cheltuieli, în valoare de 300 de miliarde de dolari, va creşte semnificativ deficitul bugetar, pentru eliminarea căruia au votat numeroşi republicani.

Corespondentul BBC transmite că blocarea administrativă a guvernului a durat numai cinci ore şi jumătate şi ambele camere au aprobat legea cu o majoritate relaxată.

Democraţii sunt însă profund dezamăgiţi că aceasta nu include niciun fel de protecţie pentru "dreamers", tinerii imigranţi care au fost aduşi în SUA ilegal când erau minori, iar acum, sub conducerea preşedintelui Trump, riscă să fie expulzaţi.


Etichete Rand PaulDonald Trumpdreamersbugetminoridemocraţirepublicani

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live