Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICA VERII Vineri, 19 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mihaela Dumitrescu

25 Octombrie 2017
Vizualizari: 1823
Comentează add

Au demarat procedurile premergătoare restituirii donaţiilor pentru achiziţionarea sculpturii "Cuminţenia Pământului".

Cum vă puteți recupera donațiile pentru "Cuminţenia Pământului"

mihaela-dumitrescu

Ministerul Culturii a demarat procedurile premergătoare pentru restituirea donaţiilor din cadrul subscripţiei publice pentru achiziţionare sculpturii "Cuminţenia Pământului" a lui Constantin Brâncuşi.

Termenul-limită până la care poate fi depusă cererea de restituire pentru situaţiile care presupun transmiterea unei astfel de cereri este de 31 octombrie.

Fără a mai fi nevoie de alte proceduri, vor fi restituite donaţiile restituite prin virament şi prin intermediul site-ului campaniei "Brâncuşi este al meu!", plata prin card bancar, transfer bancare electronic, sau SMS.

Cei care au dat bani depunând numerar la sediile instiuţiilor de credit şi prin mandat poştal, trebuie să trimită până la data de 31 octombrie o cerere de restituire, însoţită de còpii ale documentelor de plată şi de acte justificative sau dovada depunerii sumei solicitate.

Adresa la care se trimite cererea şi modelul tip al acesteia sunt disponibile pe site-ul Ministerului Culturii.

Procedura este valabilă şi pentru persoanele care, din diferite motive, nu mai deţin contul bancar din care au efectuat donaţia şi doresc restituirea într-un alt cont.

Sumele provenite din SMS-uri şi din numerele liniilor de telefonie fixă, neîncasate pâna la data de 31 ianuarie 2017, nu vor mai fi transferate către Ministerul Culturii, urmând să fie returnate direct de operatorii de telefonie mobilă.


Etichete donatiicumintenia pamantuluiministerul culturii

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live