Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Vineri, 14 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

31 August 2015
Vizualizari: 1367
Comentează add

Ministerul Educaţiei va deconta costul manualelor la materiile de bacalaureat pentru elevii din clasele a XI-a şi a XII-a.

Costul manualelor la materiile de bacalaureat, "decontat"

radiojurnal

Foto: Arhivă RRA.

Ministerul Educaţiei va deconta costul manualelor la materiile de bacalaureat pentru elevii din clasele a XI-a şi a XII-a. 

Decizia a fost luată în urma discuţiilor de astăzi dintre reprezentanţii elevilor şi ministrul Educaţiei, Sorin Câmpeanu.   
 
"S-a convenit faptul că din acest an şcolar, Ministerul Educaţiei va da o sumă de 55 de lei pe cap de elev. Elevii vor trebui să-şi cumpere din această sumă manuale, la cele trei materii de bacalaureat şi în baza dovezii de achiziţie a bunului ei îşi vor deconta suma la şcoală. 
 
"Este o măsură de compromis, este o măsură pentru acest an şcolar. Soluţia ar fi ca de anul viitor să fie manualele gratuite pe băncile elevilor din partea ministerului. Peste 375 de mii de elevi vor primi această sumă, sperăm noi, cel târziu la 1 octombrie", a spus Horia Oniţa, preşedintele Consiliului Naţional al Elevilor.

Etichete Ministerul Educaţieimanualelor la materiile de bacalaureateleviministrul EducaţieiSorin CâmpeanuHoria Oniţapreşedintele Consiliului Naţional al Elevilor

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live