Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MARI CONCERTE (Continuare) Luni, 26 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Autor

Eugen Coroianu

20 Februarie 2018
Vizualizari: 1049
Comentează add

România riscă să piardă, în acest an, finanţări europene de peste 800 de milioane de euro, a declarat în exclusivitate pentru RRA, comisarul european pentru politică regională.

Corina Creţu: România riscă să piardă finanţări europene Corina Creţu: România riscă să piardă finanţări europene - Conține audio

eugen-coroianu

Comisarul european pentru politică regională, Corina Creţu

România riscă să piardă, în acest an, finanţări europene de peste 800 de milioane de euro - a declarat, în această seară, într-un interviu în exclusivitate pentru Radio România Actualităţi, comisarul european pentru politică regională, Corina Creţu.

De aceea, la guvern s-a luat hotărărea de a se institui un grup de lucru pentru accelerarea absorbţiei fondurilor, în care şi comisarul european va avea un reprezentant, a anunţat Corina Creţu după întâlnirea cu premierul Viorica Dăncilă.

Corina Creţu a subliniat şi faptul că 2017 a fost marcat de progrese semnificative în ceea ce priveşte programele din România.

Pe de altă parte, ea a deplâns întârzierea foarte mare existentă în abordarea proiectelor celor trei spitale rergionale de la Iaşi, Cluj şi Craiova, singura certitudine la momentul actual fiind amplasamentele.

Corina Creţu şi-a exprimat speranţa că, dacă lucrurile se vor ţine de programul stabilit astăzi, construcţia ar putea demara totuşi anul viitor.

AUDIO: Interviul acordat de comisarul european pentru politică regională, Corina Creţu.


Etichete comisarul european pentru politică regionalăCorina Creţufinanţări europeneViorica Dăncilă

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live