Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Probleme la zi Marţi, 25 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

16 Iunie 2020
Vizualizari: 408
Comentează add

Phenianul avertizase că va lua măsuri dacă grupurile de transfugi nord-coreeni din Coreea de Sud vor continua campania de a trimite materiale de propagandă în Coreea de Nord.

Coreea de Nord a distrus Biroul de Legătură Intercoreean

sergiu-stet

 Foto: Arhivă.

Coreea de Nord a demolat Biroul de Legătură Intercoreean, situat în oraşul Kaesong, a transmis Ministerul sud-coreean al Unificării, citat de agenţia de presă Yonhap.

Coreea de Nord a emis mai multe ameninţări împotriva Coreei de Sud, în ultimele zile, şi a avertizat că va distruge biroul înfiinţat în 2018. 

Reuters transmite că Coreea de Nord a confirmat că Biroul de Legătură Intercoreean a fost distrus complet, potrivit agenţiei naţionale de presă KCNA.

Anterior, Phenianul avertizase că va lua măsuri dacă grupurile de transfugi nord-coreeni din Coreea de Sud vor continua campania de a trimite materiale de propagandă în Coreea de Nord.

Presa sud-coreeană a transmis că s-a auzit o explozie, iar apoi s-a ridicat fum deasupra oraşului Kaesong.

Sâmbătă, presa de stat nord-coreeană a raportat că Kim Yo Jong, sora liderului nord-coreean, Kim Jong-un, a ordonat departamentului de relaţii intercoreene să "implementeze decisiv măsurile urmoare" şi că "în curând va putea fi observată prăbuşirea completă a biroului inutil de legătură nord-sud". 


Etichete FenianPyongyangKim Yo JongPhenianCoreea de Nord

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live