Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: BUNĂ DIMINEAŢA, ROMÂNIA! – ORASELE UNIRII Miercuri, 01 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mihaela Buculei, Suceava

18 Iulie 2020
Vizualizari: 678
Comentează add

Controale în zonele aglomerate din județul Suceava

mihaela-buculei-suceava

 

În zonele aglomerate din județul Suceava se fac mai multe controale în acest sfârșit de săptămână, în condițiile în care în locurile publice riscul de infectare este mare, iar uneori nu se respectă regulile de distanțare socială și nu se poartă corespunzător masca de protecție.

Pentru prevenirea și limitarea infectării cu noul coronavirus, sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiștii, jandarmii, polițiștii locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, ai Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar-Veterinare, ai Direcției de Sănătate Publică și de Protecție a Consumatorului acționează în zonele aglomerate din județul Suceava și verifică modul de respectare a măsurilor impuse în contextul stării de alertă.

Sunt vizate în special localurile publice, care au deschise terase, parcurile, zonele centrelor comerciale, piețele, târgurile, dar și gările, autogările și mijloacele de transport în comun.

Aceste măsuri de control sunt intensificate și au scopul principal de responsabilizare a cetățenilor, dar și a agenților economici.

(PH)


Etichete Suceavacontroalecovid-19(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live