Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA (R) Luni, 06 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

3 August 2021
Vizualizari: 253
Comentează add

Şeful Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, aminteşte că, începând din 2020, în Constanţa, s-au făcut şi sute de controale în punctele vamale.

Controale ale inspectorilor de mediu în județul Constanța

radiojurnal

 Șeful Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu. Foto: Agerpres

Acţiunile de verificare ale inspectorilor de mediu din Constanţa derulate în ultimele zile la două puncte de lucru ce aparţin operatorului Centrului de Management Integrat al Deşeurilor Costineşti s-au soldat cu amenzi în valoare totală de 160 de mii de lei.
 
La punctul de lucru din localitatea Agigea s-a constatat depozitarea ilegală a unor deşeuri menajere colectate din localităţile învecinate într-un spaţiu neautorizat din punct de vedere al mediului, iar la punctul de lucru de la Costineşti s-a constatat nerespectarea prevederilor autorizaţiei integrate de mediu.
 
Şeful Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, aminteşte într-o postare pe internet că, începând din 2020, în Constanţa, s-au făcut şi sute de controale în punctele vamale din Constanţa, în urma cărora aproape 150 de containere au fost respinse de la intrarea în ţară şi s-au înaintat peste 20 de sesizări penale. (RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI - 3 august, ora 15:00)/avladucu
 

Etichete mediuinspectori de mediușeful Gărzii de MediuOctavian Berceanu(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live