Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL (Continuare) Sâmbătă, 17 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

30 Octombrie 2015
Vizualizari: 2357
Comentează add

CNADNR a finalizat evaluarea ofertelor pentru pasajul suprateran care va fi construit la Domnești (cea mai aglomerată intersecție) pe Centura București Sud.

Constructor în insolvență-câștigător pentru realizarea pasajului Domnești

alex-lancuzov

Foto: Alex Lancuzov.

STRACO - Constructor român (în insolvență) desemnat câștigător pentru construcția pasajului de la Domnești

Oferta a fost de 20 milioane euro, la jumatate fata de evaluarea CNADNR 

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri a finalizat evaluarea ofertelor pentru pasajul suprateran care va fi construit la Domnești (cea mai aglomerată intersecție)  pe Centura București Sud.

Pentru acest obiectiv evaluat inițial la aprox. 40 de milioane de euro CNADNR a primit 11 oferte de execuție și a selectat o asociere de firme românești din care face parte și compania STRACO care se află de cateva luni în insolvență,  dar până la semnarea contractului mai este prevăzută o perioadă de câteva zile pentru depunerea eventualelor contestații.

Pasajul suprateran de la Domnești cu o lungime totală de 260 metri va fi realizat sub forma unui sens giratoriu suspendat, are termen de finalizare 2 ani și va fluidiza traficul în cea mai aglomerată intersecție de pe Centura capitalei.

Legislația permite atribuirea contractelor de construcție unor firme aflate în insolvență, reprezentanții CNADNR precizând pentru RRA că un constructor în insolvență este chiar ”sprijinit" prin câștigarea unui contract de lucrări publice.

Un alt proiect așteptat de foarte mulți ani este și modernizarea șoselei Prelungirea Ghencea, arteră foarte aglomerată cu o singură bandă pe sens fără stații RATB sau trotuare și care va asigura ieșirea din București spre intersecția de la Domnești.

Deși municipalitatea anunța încă de anul trecut că lucrările de lărgire au finanțare pentru exproprieri și execuție, șantierul încă nu a fost deschis.


Etichete exclusiv onlineconstructor în insolvențăcâștigător pentru realizarea pasajului DomneștiCNADNRPrelungirea Ghencea

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live