Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (continuare) Miercuri, 06 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

11 Octombrie 2019
Vizualizari: 757
Comentează add

În acest timp, președintele Volodimir Zelenski a discutat cu peste 300 de jurnalişti ucraineni şi străini şi a răspuns la peste 500 de întrebări.

Conferință de presă de peste 14 ore susținută de președintele Ucrainei

sergiu-stet

 Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski.                          Foto: Arhivă.

Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a susţinut joi, la Kiev, o conferinţă de presă maraton, care a durat 14 ore, în intervalul orar 10 - 00:10.
 
În acest timp, Zelenski a discutat cu peste 300 de jurnalişti ucraineni şi străini şi a răspuns la peste 500 de întrebări.
 
Cele mai multe întrebări ale jurnaliștilor s-au referit la presiunea exercitată de preşedintele american, Donald Trump, asupra conducerii Ucrainei, semnarea aşa-numitei "formule Steinmeier" pentru restabilirea păcii în est şi încheierea războiului din Donbas.
 
Zelenski a mai răspuns la întrebări despre următoarea reuniune în formatul Normandia, o posibilă întâlnire cu președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, alegerile locale din Donbas, demiterea primarului de Kiev, Vitali Kliciko, reducerea facturilor la utilități și creşterea salariilor.
 
Presa din Ucraina notează că preşedintele Zelenski a bătut recordul mondial în ceea ce priveşte durata unor conferinţe de presă, evenimentul de la Kiev desfăşurându-se pe parcursul a 14 ore.

Etichete Vitali KlicikoVolodimir ZelenskiKievformula SteinmeierDonbas

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live