Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: "ANTENA PARTIDELOR PARLAMENTARE" (emisiune conf.Legii 41/1994) Marţi, 27 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Iulia Gherman

13 Noiembrie 2017
Vizualizari: 750
Comentează add

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că prin modificările aplicate Codului Fiscal, partidul îşi respectă programul de guvernare, susţinut prin vot de milioane de români.

Conducerea PSD apără modificările fiscale adoptate zilele trecute

iulia-gherman

  Preşedintele PSD, Liviu Dragnea (în stânga imaginii), alături de preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu (dreapta).   

Liderul PSD, Liviu Dragnea, şi premierul Mihai Tudose au venit cu noi argumente pentru a apăra modificarea Codului Fiscal, făcută recent de Guvern, în pofida criticilor venite de la sindicate, patronate, opoziţie şi de la preşedintele Klaus Iohannis. Ei susţin că modificările sunt benefice pentru mediul de afaceri, simplifică procedurile pentru firme şi vor duce şi la creşterea veniturilor la bugetul de stat şi la fondul de pensii. 

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că prin modificările aplicate Codului Fiscal, partidul îşi respectă programul de guvernare, susţinut prin vot de milioane de români. Liderul social-democraţilor precizează că acest pachet de măsuri, pentru care a lucrat în strânsă colaborare cu premierul Mihai Tudose, ajută la creşterea veniturilor la bugetul de stat, la stabilitatea fondului de pensii şi simplifică procedurile pentru firme.

Liviu Dragnea subliniază, totodată, că salariile nu vor scădea, iar în Parlament vor fi aduse amendamente asupra proiectului de lege care vizează Codul Fiscal, astfel încât firmele din IT să aibă avantaje în continuare.

Şi premierul Mihai Tudose susţine că măsurile din programul de guvernare sunt favorabile mediului de afaceri şi contribuie la dezvoltarea României. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, prim-ministrul a spus că sutele de mii de noi locuri de muncă create în acest an, precum şi înregistrarea celei mai mici rate a şomajului din Uniunea Europeană în luna septembrie sunt dovezi clare în acest sens. 


Etichete Liviu DragneaPSDmodificări fiscaleMihai TudoseFacebooksindicatepatronateopoziţiecontribuţie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live