Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CONTRACRONOMETRU Marţi, 02 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Gabriel Sava

20 Aprilie 2020
Vizualizari: 334
Comentează add

Conducerea militară a Sp.Jud.Focșani - reguli pentru personalul medical

gabriel-sava

 Foto: Arhivă.

Conducerea militară a Spitalului Județean de Urgență Focșani a stabilit reguli stricte pentru personalul medical, după ce la sfârșitul lunii martie zeci de cadre medicale au fost confirmate cu COVID-19.
 
Echipamentul de protecție și igiena adecvată nu trebuie să lipsească, după cum i-a declarat șeful noii echipei de conducere corespondentului RRA Gabriel Sava.
 
Reporter: Încă din prima zi de activitate noua echipă managerială a Spitalului Județean de Urgență "Sfântul Pantelimon" a avut ca obiectiv protejarea personalului medical. Nu doar utilizarea echipamentului de protecție, ci și regulile de folosire corectă a acestuia sunt importante - explică medic colonel Alexandru Keresztes, șeful echipei manageriale a Spitalului Județean:
 
Alexandru Keresztes: Ne axăm în principal pe un obiectiv prioritar, ceea ce înseamnă protejarea personalului angajat al spitalului. Am venit alături de colegii noștri să punem umărul pentru a consolida procedurile, pentru a le implementa și pentru a învăța împreună ce avem de făcut pentru a trece mai ușor peste această perioadă.
 
Reporter: După ce mai multe cadre medicale din cadrul celui mai mare spital din județ s-au infectat cu noul coronavirus și două secții, cea de nefrologie și cea de cardiologie au fost închise, ministrul sănătății a decis preluarea managementului de o echipă formată din medici militari din spitalele de la Brașov și Focșani. De săptămâna trecută secția de cardiologie a fost redeschisă.
 
(PH)
 

Etichete Spitalul Județean de Urgență Focșaniconducere militarareguli(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live