Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE Joi, 26 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Michaela Lambrinidou

9 Iulie 2020
Vizualizari: 305
Comentează add

Autoritățile grecești fac apel la vizitatori să respecte toate măsurile de protecție după ce ieri au fost raportate în Grecia 27 de noi cazuri de COVID-19, din care 14 la turiști.

Condiţiile de intrare în Grecia a turiştilor "se pot schimba oricând"

michaela-lambrinidou

  Foto: Arhivă

Condițiile de intrare în Grecia pentru turiștii străini se pot schimba în orice moment, a avertizat într-un comunicat Ministerul Afacerilor Externe de la București.

Totodată, potrivit corespondentei noastre la Atena, Michaela Lambrinidou, autoritățile elene se pregătesc pentru deschiderea granițelor de la 15 iulie pentru valurile de turiști din Regatul Unit, și pentru cei din Suedia în viitorul apropiat.

Deși România este considerată o țară din zona galbenă, cu a treia cea mai mare rată de infectări din Europa, în ultimele două săptămâni testele tuturor românilor sosiți cu avionul la Atena şi în insula Creta au fost negative.

Autoritățile grecești fac apel la vizitatori să respecte toate măsurile de protecție după ce ieri au fost raportate în Grecia 27 de noi cazuri de COVID-19, din care 14 la turiștii străini, cei mai mulți sârbi și bulgari.


Etichete greciaturisti(RS)romaniacoronavirusmae

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live