Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI CU SOARE Duminică, 25 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ciprian Sasu

14 August 2019
Vizualizari: 725
Comentează add

Intră în vigoare primele restricţii de circulaţie în zona Stadionului Arena Naţională, acolo unde diseară va susţine un concert trupa Metallica.

Concert METALLICA. Restricţii de circulaţie în zona Arenei Naționale

ciprian-sasu

Guitarist and vocalist James Hetfield of US rock band Metallica performs on stage during a concert at Parken Stadium in Copenhagen, Denmark, 11 July 2019. Foto: Agerpres.EPA

De la această oră urmează să intre în vigoare primele restricţii de circulaţie în zona Stadionului Arena Naţională, acolo unde diseară va susţine un concert trupa Metallica.

Este un eveniment mult aşteptat de fani care ar putea avea parte de surprize din partea formaţiei.


Reporter: Ciprian Sasu - Prima vizată va fi strada Maior Coravu, dar vor exista și alte restricții. Harta cu aceste măsuri poate fi consultată pe site-ul Poliției Române.

Oamenii legii le recomandă conducătorilor de autovehicule să folosească mijloacele de transport în comun pentru a evita blocajele de trafic.

Accesul pe stadion se va face începând cu ora 16:30. Organizatorii nu recomandă prezența copiilor mai mici de 12 ani decât pe propria răspundere a părinților și cu bilet întreg, aceasta din cauza sunetului foarte puternic al concertului.

Presa de specialitate spune că fanii ar putea avea parte și de un moment cu drone în timpul spectacolului, așa s-a întâmplat în alte orașe europene unde trupa Metallica concertat până acum în cadrul acestui turneu.

Legendara formație rock se află pentru a patra oară în România.

La evenimentul de astăzi biletele sau epuizat la o zi după punerea în vânzare generală.


Etichete Restricţii de circulaţieStadionul Arena Naţionalămetallica

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live