Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Miercuri, 08 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

9 Februarie 2015
Vizualizari: 947
Comentează add

După o audiere de mai bine de 7 ore a conducerii SRI, preşedintele Comisiei, Georgian Pop, a afirmat că acuzaţiile lansate în spaţiul public în ultimele zile sunt nefondate.

Comisia parlamentară: "Acuzații nefondate la adresa SRI"

radiojurnal

Directorul interimar al SRI Florian Coldea. Foto: captură video.

Serviciul Român de Informaţii şi Comisia parlamentară pentru exercitarea controlului asupra activităţii SRI susţin că acuzaţiile la adresa instituţiei şi a directorului interimar, Florian Coldea, sunt nefondate.

Este vorba despre declaraţiile făcute de deputatul Elena Udrea, care, după ce a intrat în vizorul procurorilor anticorupţie, a susţinut, în mai multe rânduri, că generalul Florian Coldea ar fi fost implicat în activităţi ilegale, neconforme cu statutul său.

După o audiere, de mai bine de 7 ore, a conducerii SRI, preşedintele Comisiei, Georgian Pop, a afirmat că acuzaţiile lansate în spaţiul public în ultimele zile sunt defăimătoare şi nefondate, iar verificarea internă realizată de Serviciul Român de Informaţii certifică acest lucru.

Şi directorul interimar al SRI, Florian Coldea, a apreciat acuzaţiile ca denigratoare şi lipsite de orice fundament real şi a subliniat că acţiunile Serviciului s-au desfăşurat în limite strict legale.


Etichete SRIFlorin CodleaElena UdreaacuzațiiComisia parlamentară pentru exercitarea controlului asupra activităţii SRI

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live