Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE(Continuare) Duminică, 27 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

19 Aprilie 2015
Vizualizari: 1155
Comentează add

România a obţinut de la Banca Mondială un împrumut de peste 200 de milioane de euro pentru un program de reducere a abandonului şcolar şi universitar.

Combaterea abandonului şcolar, finanţată cu peste 200 de milioane de euro

radiojurnal

Foto: Arhivă.

România a obţinut de la Banca Mondială un împrumut de peste 200 de milioane de euro pentru un program de reducere a abandonului şcolar şi universitar.

Proiectul privind învăţământul secundar din România este cel mai mare proiect de acest fel susţinut de Banca Mondială în Europa şi regiunea Asiei Centrale.

Scopul lui este de a creşte şansele elevilor şi studenţilor români de a termina o facultate şi va fi pus în practică de Ministerul Educaţiei pe parcursul următorilor şapte ani.

Contractul de împrumut a fost semnat zilele acestea la Washington de ministrul de finanţe, Eugen Teodorovici, aflat în vizită oficială cu ocazia Reuniunii de Primăvară a Băncii Mondiale şi a FMI.

El a discutat cu reprezentanţii organizaţiilor financiare internaţionale despre Codul Fiscal, bugetul de stat şi stadiului respectării angajamentelor convenite cu Fondului Monetar. 


Etichete abandon şcolarînvăţământBanca MondialăelevieducaţieEugen Teodoroviciîmprumut

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live