Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Luni, 04 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

14 Februarie 2022
Vizualizari: 281
Comentează add

Coaliţia de guvernare are în vedere pentru perioada următoare măsuri de reducere a TVA şi a contribuţiei angajaţilor la asigurările sociale.

Coaliția de guvernare are în vedere reducerea TVA-ului şi a CAS-ului

radiojurnal

  Foto: gov.ro

Coaliţia de guvernare are în vedere pentru perioada următoare măsuri de reducere a TVA şi a contribuţiei angajaţilor la asigurările sociale.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, insistă de asemenea pe reglementarea pieţei energetice pentru consumatorii casnici şi companiile mici.

Liderul social-democrat susţine că există resurse financiare pentru a prelungi cu încă o lună compensarea facturilor la energie.


Marcel Ciolacu: Consider în continuare că va trebui să venim cu un preţ reglementat pentru acest an de zile, inclusiv iarna viitoare, cu tot ce decurge de aici, mai exact o ordonanţă de urgenţă, pe urmă, transpusă de către ANRE, că ANRE în acest moment nu mai are reglementarea preţurilor, nici la gaze, nici la energie, în urma unei ordonanţe de urgenţă dată de către domnul Orban, şi tot acest circuit şi, concomitent cu acest lucru, ministrul de resort să meargă să negocieze cu comisia.


Realizator: Recent, preşedintele PNL, Florin Cîţu, a declarat şi el că reducerea CAS de la 25 la 20% ar reprezenta o soluţie de creştere a salariului pentru toţi cetăţenii şi ar tempera inflaţia.


Etichete coalitia de guvernarereducere tvapsdmarcel ciolacureglementarepnlflorin citu(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live