Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ROMÂNII DE PRETUTINDENI Sâmbătă, 23 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Oana Bâlă

11 Iulie 2017
Vizualizari: 757
Comentează add

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui României a afirmat că este dreptul Coaliţiei de guvernământ să evalueze activitatea Executivului.

Coaliţia de guvernământ "are dreptul să evalueze activitatea Executivului" Coaliţia de guvernământ "are dreptul să evalueze activitatea Executivului" - Conține video

oana-bala

Palatul Cotroceni.

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis, Mădălina Dobrovolschi, a afirmat că este dreptul Coaliţiei de guvernământ să evalueze activitatea Executivului şi a adăugat că o evaluare a şefului statului în această privinţă, va fi comunicată la momentul potrivit.  

Mădălina Dobrovolschi: "Este nevoie de responsabilitate, este nevoie de stabilitate, este nevoie de urmărirea unui traseu pe care să îl înţeleagă şi să îl cunoască toată lumea. Toate aceste jocuri care ţin de schimbări bruşte, la nivel de elemenete care ţin de finanţe-economie, nu sunt, evident, bune. O evaluare a Guvernului va fi comunicată, de către domnul preşedinte, la momentul potrivit. Deocamdată, să sperăm că a fost auzit şi înţeles apelul făcut de domnul preşedinte; apelul la responsabilitate".

Premierul Mihai Tudose a anunţat că în fiecare săptămână vor fi şedinţe cu Coaliţia, iar odată pe lună va fi prezentată o analiză referitoare la îndeplinirea programului de guvernare.

Video: Declarație de presă a purtătorului de cuvânt al Președintelui României.


Etichete Coaliţia de guvernământevalueze activitatea Executivuluiadministratia prezidentialaklaus iohannismadalina dobrovolschipurtator de cuvant

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live