Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL NOSTRU ... Duminică, 25 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

RADOR

28 Iulie 2017
Vizualizari: 1296
Comentează add

Ucraina, Muntenegru, Albania, Norvegia şi Georgia au prelungit sancţiunile faţă de Federaţia Rusă pentru anexarea Crimeei, a anunţat şefa diplomaţiei UE, Federica Mogherini.

Cinci ţări susţin sancţiunile UE împotriva Rusiei

rador

 

Ucraina, Muntenegru, Albania, Norvegia şi Georgia au prelungit sancţiunile faţă de Federaţia Rusă pentru anexarea Crimeei - se arată în declaraţia şefului diplomaţiei UE, Federica Mogherini, publicată pe site-ul Consiliului European.

Ţările candidate la aderarea UE Muntenegru şi Albania, Norvegia (ţară membră a Asociaţiei Europene a Liberului Schimb, care face parte din Zona economică europeană), precum şi Ucraina şi Georgia s-au alăturat hotărârii Consiliului European.

"UE ia la cunoştinţă aceste angajamente şi le salută" - se arată în declaraţie. Agenţia RIA - Novosti aminteşte că pe 19 iunie Uniunea Europeană a aprobat hotărârea de prelungire, pentru încă un an, a sancţiunilor pentru Crimeea şi Sevastopol.

Sancţiunile au fost introduse de UE pe 14 iunie 2014 la importul de produse fabricate în Crimeea sau Sevastopol, investiţiile în Crimeea sau Sevastopol precum şi la serviciile turistice.


Etichete Federica MogheriniUESevastopolCrimeeaRusiasancţiuniUcrainaGeorgiaNorvegia

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live