Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Miercuri, 08 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

7 Noiembrie 2018
Vizualizari: 318
Comentează add

Premierul chinez, Li Keqiang, a declarat că crearea fondului este necesară pentru susţinerea cooperării în domeniile cercetare şi ştiintă din Rusia şi din China.

China şi Rusia vor să înfiinţeze un fond comun de investiţii

sergiu-stet

 Premierul chinez Li Keqiang. Foto: captură video

China intenţionează să creeze, împreună cu Federaţia Rusă, un fond de investiţii ruso-chinez. Potrivit declaraţiilor premierului chinez, Li Keqiang, crearea fondului este necesară pentru susţinerea cooperării în domeniile cercetare şi ştiintă din Rusia şi din China.

Premierul Republicii Populare Chineze a mai specificat că R. Chineză este dispusă să dezvolte cooperarea sa cu Rusia din domeniul investiţiilor, fiind interesată de crearea unui fond comun de investiţii.

TACC scrie că declaraţia premierului chinez a fost făcută în finalul întrevederii cu omologul său din Rusia, Dmitri Medvedev.

Premierul rus Dmitri Medvedev efectuează o vizită de lucru în China. Respectiva întrevedere dintre cei doi premieri rus şi chinez a fost a 23-a la număr.

"Suntem interesaţi de dezvoltarea cooperării din domeniul cercetare şi inovaţii, împreună cu omologii noştri ruşi, în mod special, de crearea unui fond de investiţii comun pentru finanţarea domeniilor cercetare şi inovaţii şi pentrui stabilirea perspectivelor din sfera respectivă", a indicat premierul chinez.


Etichete Li KeqiangDmitri Medvedevinvestiţiifondştiinţăcercetare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live