Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL (Continuare) Sâmbătă, 23 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

27 August 2018
Vizualizari: 578
Comentează add

Firmele vor putea depune cererile de finanţare pentru schema de ajutor de stat având ca obiectiv stimularea investiţiilor cu impact major în economie.

Cereri pentru schema de ajutor ce vizează stimularea investiţiilor

radiojurnal

Foto: gov.ro.

Firmele vor putea depune de astăzi cererile de finanţare pentru schema de ajutor de stat având ca obiectiv stimularea investiţiilor cu impact major în economie.

Potrivit anunţului făcut de către premierul Viorica Dăncilă, în deschiderea şedinţei de guvern din data de 2 august, după aprobarea în executiv a modificărilor de îmbunătăţire a acestei scheme de ajutor de stat au fost elaborate şi aprobate ghidurile ce cuprind informaţiile cu privire la modul de completare a documentelor ce urmează a fi depuse, precum şi toate condiţiile ce trebuie îndeplinite în vederea obţinerii finanţării.

Este vorba despre diminuarea nivelului minim al investiţiei de la 10 milioane de euro la 3 milioane de euro, modificarea mecanismului de depunere a cererilor de finanţare, acestea urmând a fi depuse în sesiune continuă şi simplificarea planului de investiţii aferent proiectului.


Etichete Firmecererile de finanţare pentru schema de ajutor de statstimularea investiţiilor cu impact major în economieguvernviorica dancila

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live