Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ISTORICA Luni, 21 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Adriana Turea

5 August 2020
Vizualizari: 145
Comentează add

Reprezentanții Federației Naționale Sindicale Ambulanța cer ca stimulentul de risc să fi acordat tuturor angajaților care lucrează pe teren.

Cereri ale reprezentanților Federației Naționale Sindicale Ambulanța

adriana-turea

Foto: Atena Teognoste

Reprezentanții Federației Naționale Sindicale Ambulanța cer ca stimulentul de risc să fi acordat tuturor angajaților care lucrează pe teren, dar și sporul de recunoștință pentru personalul din linia întâi din serviciile de Ambulanță.

În plus, ei spun că au nevoie ca cele 1.000 de posturi primite în acest domeniu în perioada stării de urgență să fie menținute și cer organizarea de concursuri pentru ocuparea acestora.

Președintele Federației Gheorghe Chiș: Rămâne să analizăm normativul de personal pentru că noi am mai cerut cu această ocazie și demararea unui proiect național pe cinci ani de zile prin care să se aducă serviciile de Ambulanță, ca și posturi mă refer, la nivelul la care îl scontăm și pe care îl considerăm că va fi cel care va aduce un echilibru în sistemul de urgență, eficientizarea echipajelor prin creșterea numărului de membri în echipaj, pentru că în acest moment noi am merge pe minim, conform legislației în vigoare, în condițiile în care noi lucrăm, imposibil să poți să faci activitate medicală de urgență cu toate manevrele care se impun, cu un număr redus de personal. Noi vrem să nu mai fim siliți să solicităm trecătorul, să solicităm aparținătorul din familie să ajute la tot ceea ce înseamnă manevrare, manevre de resuscitare.

Gheorghe Chiș a mai declarat că 35 de angajați ai serviciilor de Ambulanță sunt infectați cu noul coronavirus și se află în izolare la domiciliu.


Etichete (ii)cereriambulanta

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live