Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Vineri, 10 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radu Dobriţoiu

30 Septembrie 2019
Vizualizari: 1880
Comentează add

Noul an universitar în instituţiile militare de învăţământ superior .

Ceremonii de deschidere a anului universitar 2019-2020

radu-dobritoiu

Noul an universitar va fi deschis mâine în toate instituţiile militare de învăţământ superior din ţară. În Bucureşti sunt organizate ceremonii la Academia Tehnică Militară „Ferdinand I” şi la Universitatea Naţională de Apărare „Carol I”, evenimente la care va lua parte ministrul apărării naţionale Gabriel Leş. Ceremonii similare sunt organizate la Academia Forţelor Aeriene „Henri Coandă” din Braşov şi la Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu. La Constanţa este programată o cereomie la care vor lua parte studenţii şi cadrele didactice de la Academia Forţelor Navale „Mircea cel Bătrân” dar şi din celelalte univeristăţi din oraş.

Toate activitățile organizate cu prilejul deschiderii anului universitar în instituțiile militare de învățământ sunt programate după cum urmează:

 - Academia Tehnică Militară „Ferdinand I” din București, începând cu ora 09.00. Instituția de învățământ numără 1327 de studenţi, dintre care 287 în anul I.

- Universitatea Naţională de Apărare „Carol I” din Bucureşti, începând cu ora 10.30. Din cei 1045 de studenţi, 478 sunt în anul I.
 
- Academia Forţelor Aeriene „Henri Coandă” din Braşov, începând cu ora 11.00. Academia are 522 de studenţi, dintre care 200 în anul I.

- Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, începând cu ora 09.00. Totalul numărului de studenţi este de 892, dintre care 296 sunt în anul I de studii.

- Academia Forţelor Navale „Mircea cel Bătrân” din Constanţa (în Piața Ovidiu), începând cu ora 10.00. Dintre cei 310 studenţi ai Academiei, 118 sunt în anul I de studii.

- Institutul Medico-Militar din Bucureşti, începând cu ora 08.00. Numărul total de studenţi este de 349, dinte care 62 sunt în anul I de studii.


Etichete An Universitar Militar

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live