Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA Duminică, 28 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

Joi, 25 Noiembrie 2021
Vizualizari: 125
Comentează add

Potrivit unui studiu realizat de compania PricewaterhouseCoopers, cea mai bine plătită grupă de vârstă este cea cuprinsă între 26 şi 43 de ani.

Cele mai mari venituri salariale medii din România, sunt în sectorul IT

radiojurnal

  Foto: Wikipedia.org

 În România, cele mai mari venituri salariale medii sunt în sectorul IT. Urmează domeniul serviciilor financiare, centrelor de servicii, cel industrial, al bunurilor de larg consum, asigurări, farmaceutice, servicii medicale, ospitalitate şi comerț.

Potrivit unui studiu realizat de compania PricewaterhouseCoopers, cea mai bine plătită grupă de vârstă este cea cuprinsă între 26 şi 43 de ani, categoria 44 - 54 de ani fiind la un nivel salarial uşor mai scăzut.

După 55 de ani, salariile acordate de companii scad şi pentru că procentul angajaţilor din acest segment este foarte mic.

De asemenea, remunerarea femeilor faţă de bărbaţi este vizibil mai scăzută în anumite segmente profesionale, cum ar fi categoria muncitori / operatori.

Pe de alta parte, angajaţii cu performanţe ridicate sunt plătiţi cu 12 până la 18% mai mult decât restul personalului, la fel şi cei care au o vechime mai mare în firmă, mai reiese din studiu.


Etichete veniturisalariistatistica(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live