Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Luni, 24 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

21 Noiembrie 2019
Vizualizari: 281
Comentează add

Cei doi poliţişti au fost agresaţi după ce au urmărit o autoutilitară, care nu a oprit la semnalul regulamentar nici când au fost trase nouă focuri de armă de avertizare.

Cei doi agresori ai poliţiştilor din jud. Vâlcea, prezentaţi în instanţă

radiojurnal

Foto: Arhivă.

Cei doi bărbaţi care au agresat doi poliţişti, în judeţul Vâlcea, vor fi prezentaţi astăzi instanţei, cu propunere de arestare preventivă, după ce ieri au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Între timp, s-a decis ca una dintre victime să fie adusă la Bucureşti, pentru îngrijiri medicale, a anunţat purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne, Monica Dajbog: 

Monica Dajbog: "Ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela, a solicitat inspectorului general al Poliţiei Române ca unul dintre adjuncţi să meargă personal în judeţul Vâlcea, pentru a verifica situaţia la faţa locului şi pentru a lua măsuri ca pe viitor astfel de situaţii să nu se mai repete şi viaţa poliţiştilor să nu mai fie pusă în pericol. Cei doi agresori au fost depistaţi pe raza Municipiului Slatina. Suspecţii au fost conduşi la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgăşani, în vederea audierii şi luării măsurilor legale. Ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela, a fost informat cu privire la starea de sănătate a poliţiştilor. Cu acordul familiei, s-a luat hotărârea ca unul dintre poliţiştii răniţi să fie adus la un spital din Bucureşti". 

Reporter: Cei doi poliţişti au fost agresaţi după ce au urmărit o autoutilitară, care nu a oprit la semnalul regulamentar nici când au fost trase nouă focuri de armă de avertizare.


Etichete agresoripolitistivalceamaimonica dajbog

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live