Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Vineri, 23 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Carmen Gavrilă

15 Iunie 2020
Vizualizari: 272
Comentează add

CE a lansat o platformă web intitulată Re-open EU - Redeschide UE

carmen-gavrila

  Foto: Arhivă.

Comisia Europeana a lansat astazi, o platformă web intitulată Re-open EU - Redeschide UE, care sprijina relauarea în siguranță a călătoriilor și a turismului în întreaga Europă. Platforma este disponibila in toate limbile Uniunii Europene si este menita sa ii ajute pe europeni să își planifice vacanțele de vară dar și deplasările pe termen mai lung ținând cont de riscurile legate de coronavirus care inca mai persista.
 
Platforma furnizeaza informații în timp real privind frontierele, disponibilitatea mijloacelor de transport și a serviciilor de turism din statele membre.
 
 „Re-open EU  ofera informații practice furnizate Comisiei de catre statele membre cu privire la restricțiile de călătorie, la măsurile de protecție a sănătății publice și de siguranță, cum ar fi distanțarea fizică sau purtatul măștilor, precum și alte informații utile precum ofertele turistice din fiecare țară și din UE” a anuntat Sonya Gospodinova de la biroul de presa al Comisiei Europene.
 
Platforma mai conține informații despre sponsorizarea prin vouchere, care le permite consumatorilor să își demonstreze sprijinul față de hotelurile sau restaurantele preferate, cumpărând vouchere de cazare sau de masă după redeschiderea acestor unități, pentru a ajuta industria hotelieră din Europa în perioada inițială a ridicării restricțiilor și a redeschiderii granițelor.
 
(PH)
 

Etichete comisia europeanaturismRe-open EU(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live